Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Regering har smadret iværksætterkultur

Af Frank Christiansen, Raffy ApS, Gatten Møllevej 35, 9670 Løgstør, Frankrigi@hotmail.com

Mange minkavlere tror ikke på det demokrati, de lever i efter den uanstændige behandling, de har fået af den røde regering

Iværksætterkulturen bliver fuldstændig smadret i Danmark, hvis man kan ruinere hårdt arbejdende virksomhedsejere over natten.

Vi får ikke danskerne til at tage risikoen ved at blive selvstændig, hvis de får så uanstændig en behandling som minkbranchen.

Den røde regering havde en politisk agenda, at de ville af med minkbranchen, og det lykkes. Deres mål var at gøre det billigst muligt, og det kommer ikke til at lykkes for dem.

Indtil videre har jeg hørt om to inden for minkbranchen, der har begået selvmord, og det er fuldkommen uacceptabelt, at en regering over natten kan gøre selvstændige arbejdsløse og efterlade dem i stor økonomisk usikkerhed.

Minkavlere har været udsat for et overgreb udført af den danske stat.

Politi og fødevarestyrelse har behandlet selvstændige erhvervsdrivende som kriminelle, og de har afviklet deres erhverv på den mest uanstændige måde, det kan gøres.

Når politiet ringer til minkavlere, som psykisk er kørt i sænk, er det et overgreb, der ikke burde ske i et demokrati.

Minkavlere ved i øjeblikket ikke, om de har råd til julegaver. Den økonomiske usikkerhed er enorm, hvor en rød regering over natten afvikler et helt erhverv, og gør selvstændige arbejdsløse.

Beslutningen er taget af en rød regering, hvor størstedelen ikke har nogen erhvervserfaring, og der er ingen af dem der nogensinde har været selvstændige.

Man knækker en stolt branche, hvor mink igennem generationer har været et levebrød, og minkfarmen er gået i arv til den næste generation. Minkavlerne har været stolte af deres erhverv, og når minkavlere mødes, bliver der kun diskuteret mink. Minkavlerne ville ønske, det var en ond drøm, de var midt i, men desværre er det virkeligheden, at de aldrig mere skal have med minkavl at gøre.

Jeg håber, at minkavlerne søger professionel hjælp og snakker med hinanden, fordi vi skal nok få en økonomisk erstatning, der er fair, selv om 100 pct. af minkavlerne helst havde fortsat i branchen.

Jeg håber ikke, at Mette bliver genvalgt, da hun er uegnet til at lede landet, og covid-19 ender med en kæmpe gæld, som kommende generationer skal betale af på.